Zomer 2018 Kickboksen abonnement

Deze zomer is er een zomerrooster voor Kickboksen.

1x per week Woensdagavond 19.00-20.00 gymzaal Stauntonstraat 9

 

Hiervoor heb je een zomerabonnement nodig.

Voor 35 euro kan je 2 maanden elke week kickboksen. Of je kan de zomer light versie nemen, 4x kickboksen gedurende de zomer.

Beide zijn alleen geldig deze zomer.

Zomerabonnement, hele zomer elke week.

Zomer light strippen, 4x trainen

joomla templates top joomla templates template joomla

Veel gestelde vragen


> Hoeveel betaal ik voor de lessen?
> Hoe vindt betaling van de lessen plaats?
> Hoe meld ik mij aan voor een proefles?
> Wie kan ik aanspreken voor meer informatie?
> Is er een minimumleeftijd en een maximumleeftijd?
> Hoe kan ik een karatepak en trainingsmaterialen bestellen?
> Wat is de KBN?
> Hoe haal ik mijn zwarte band?
> Ik kom van een andere school, moet ik weer vanaf de witte band beginnen?
> Ik heb een andere karatestijl beoefend, moet ik in het Wado weer vanaf de witte band  beginnen?
> Hoe kan ik mij uitschrijven?

Anker

Hoeveel betaal ik voor de lessen?

Dat hangt van het aantal trainingen die worden gevolgd. Het lesgeld bedraagt €15,00 per maand, op basis van 1 keer in de week sporten. Bij twee keer in de week of meer bedraagt het lesgeld €25,00 per maand.
Karate030 biedt voor sommige onderdelen of groepen ook kennismakingslessen en korting aan.
Het volgen van een proefles is gratis en geheel vrijblijvend. 

Terug omhoog

Anker
Hoe vindt de betaling van de lessen plaats?

Het lesgeld wordt maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven. Bij de inschrijving maak je eenmalig het lesgeld voor 1 maand over. De maand erna start de automatische incasso.

Terug omhoog

Anker

Hoe meld ik mij aan voor een proefles?

Ga naar onze homepage www.karateutrecht.nl. Vul het contactformulier "aanmelden voor een proefles" in. Na het verzenden van het formulier ben je welkom om mee te doen met de les. Wij sturen geen ontvangstbevestiging. Mocht de proefles niet op de opgegeven datum kunnen worden gevolgd, dan sturen wij een e-mail om de proefles te verzetten. 

Terug omhoog

Anker

Wie kan ik aanspreken voor meer informatie?

Stuur voor algemene vragen een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor vragen over de les, examens, absentie, kan contact worden opgenomen met de desbetreffende leraar. Ga naar http://www.karateutrecht.nl/contact

Terug omhoog

Anker

Is er een minimumleeftijd en een maximumleeftijd?

In onze dojo geldt een minimumleeftijd van 6 jaar. Voor het sparren (kumite) hanteren wij een minimumleeftijd van 8 jaar. Voor de zelfverdedigingslessen voor vrouwen en de kickbokslessen voor vrouwen geldt een minimum leeftijd van 15 jaar. Er is geen maximumleeftijd.

Terug omhoog

Anker

Hoe kan ik een karatepak en trainingsmaterialen bestellen?

Onze karateschool heeft een eigen clubshop. Ga naar onze homepage. Klik op ‘Clubshop’ in het hoofdmenu.
Via de website kan met flinke korting worden besteld. Bestellingen worden binnen 48 uur via DPD thuis afgeleverd. Betalen gaat via Ideal. Dat is eenvoudig en veilig via de vertrouwde internetbankieromgeving.

Onze karateschool heeft geen winstoogmerk. Wij vragen daarom een kleine vergoeding voor de verzend-, Ideal- en handelingskosten. Ondanks deze vergoeding blijft de korting aanzienlijk hoog. Bij zendingen van €250 euro en meer worden geen verzendkosten gerekend.

Terug omhoog

Anker

Wat is de KBN?

De KBN is de landelijke organisatie die belangen behartigt voor alle aangesloten karateclubs en individuele leden. De KBN is de enige door VWS en NOC*NSF erkende karatebond in Nederland. De KBN is aangesloten bij de Europese Karate Federatie (EKF) en de Wereld Karate Federatie (WKF) en stuurt topsporters uit naar Europese kampioenschapen en wereldkampioenschappen karate.

Terug omhoog

Anker

Hoe haal ik mijn zwarte band?

Karate030 is aangesloten bij de KBN. Jaarlijks worden er tweemaal dan-examens afgenomen door Rijkserkende karate-examinatoren. Tot de 1e kyu-graad (bruin) wordt het examen afgenomen door de eigen leraar. Het zwarte band examen wordt door de KBN afgenomen en bij slagen afgegeven.

Terug omhoog

Anker

Ik kom van een andere school, moet ik weer vanaf de witte band beginnen?

Als er al een kyu-graad is behaald, dan is het niet nodig om weer vanaf de witte band te starten. Wel kan de leraar besluiten de kyu-graad nogmaals te examineren. Dat kan te maken hebben met een andere stijl, andere wijze van uitvoeren, exameneisen van onze school.

Terug omhoog

Anker

Ik heb een andere karatestijl beoefend, moet ik in het Wado weer vanaf de witte band beginnen?

Nee, karate is karate. Je start vanaf de kyugraad/dangraad waar je bent gebleven. Bijvoorbeeld: heb je de eerste dangraad Shotokan behaald, dan train je voor je 2e dangraad Wadoryu karate.

Terug omhoog

Anker

Hoe kan ik mij uitschrijven?

Opzeggen kan alleen door middel van een uitschrijfformulier. Dowload het formulierhier. Lever het formulier in bij een bestuurslid of stuur het als bijlage mee in een e-mailbericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er geldt een opzegging van 1 maand. De opzegging is definitief zodra wij het uitschrijfformulier hebben ontvangen en het verschuldigde lesgeld is voldaan.

Terug omhoog